Herfst fair Bosschool groot succes.

HOLTEN – Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, Herfst fair bij de Bosschool.

Na schooltijd werd nog snel de laatste hand gelegd aan de kraampjes in de klaslokalen. Iedereen was er klaar voor. De eerste bezoekers waren om half vier al binnen, een half uur voor de officiële start. De eerste oude spulletjes werden al verkocht.

Daarna werd het gezellig druk, en dat bleef het tot het eind. Alle kraampjes, bemand door leerlingen, ouders en leerkrachten, deden goede zaken. De leerlingen bleken goede en fanatieke verkopers. Met gepaste trots kwamen ze vertellen dat hun knutselwerkje al verkocht was, of dat alle potten zelfgemaakte appelmoes al op waren. Het envelop-trekken bleek zo’n overweldigend succes dat de loterij om vijf uur al was uitverkocht.

Dankzij de royale bijdragen van de middenstand uit Holten en Nieuw Heeten gingen velen met een mooie prijs naar huis. Veel mensen maakten gebruik van de mogelijkheid om de school nog eens te bezichtigen, onder het genot van een zelfgebakken stroopwafel, broodje of bakje snert. De verkoop van vogelvoertaarten bleek een groot succes. De exacte opbrengst is nog niet bekend, maar wel is zeker dat er binnenkort een mooie en goede waterpomp voor de moestuin kan worden aangeschaft. Het was een gezellige en geslaagde fair.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer