Herfst Fair bij de Bosschool

0

HOLTEN – Aanstaande vrijdag 18 oktober houdt de Bosschool een Herfst Fair.

Deze vindt plaats in de school aan de Raalterweg 44 te Holten, van 16.00 uur tot 20.00 uur. Onlangs is de zolder opgeruimd. Hier kwamen  tal van leuke, nostalgische spullen tevoorschijn. Deze worden op de Herfst Fair te koop worden aangeboden.

De leerlingen hebben mooie herfstwerkjes voor de verkoop geknutseld. Er zijn prachtige handgemaakte vogelvoertaarten te koop. Verder  is er het aloude ‘envelop-trekken’ met heel veel leuke prijzen. Er is een grabbelton, er worden verse stroopwafels gebakken, er wordt zelfgemaakte appelmoes verkocht, enz. Er kan ook zelf gewerkt worden, u kunt een workshop ‘cupcakes versieren’ volgen.

Natuurlijk is er genoeg te eten en te drinken, dus kom gezellig een hapje mee-eten op de Bosschool. Om ook thuis te genieten van een echte herfstmaaltijd is er ambachtelijke erwtensoep en rookworst in de aanbieding, om mee te nemen.   

De opbrengst van de fair komt ten goede aan een nieuwe waterpomp voor de moestuin, die vorig jaar is aangelegd. De Bosschool wil alvast heel graag de middenstand uit Holten en Nieuw Heeten bedanken voor hun gulle bijdrage aan deze fair. Meer informatie over de Bosschool vindt u op http://www.debosschool.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.