Heren 1 Mintonette ondanks chaotisch spel toch winst

0

HOLTEN – De toeschouwers van heren 1 van volleybal vereniging Mintonette tegen Amicitia Enschede zagen vrijdagavond een “bizarre” wedstrijd.

Het begon allemaal zoals veel wedstrijden beginnen, beide teams deden in de eerste set niet veel voor elkaar onder. Bij Holten gingen de passes goed maar de aanvallen werden niet genoeg afgemaakt. De gevolgen waren niet groot, Mintonette bleef vrijwel constant aan de leiding. Rond het twintigste punt liep Holten uit door een goede serviceronde en eindigde de set in 25-20 in het voordeel van Holten.

Het verloop van deze eerste set beloofde geen grote problemen voor de rest van de wedstrijd. Het liep echter totaal anders. De tweede set werd gestart met een achterstand van 3 punten en deze achterstand wisselde gedurende de set van 3 tot 6 punten. Constant liepen de heren van Mintonette achter de feiten aan en werd er erg chaotisch gespeeld. Dit kwam mede doordat er meer tegen elkaar dan met elkaar tegen de tegenstander werd gespeeld.

Wonder boven wonder hervond Mintonette net op tijd de kracht van samenwerking en kwamen ze op 23-23 gelijk. De tegenstander raakte hiervan van slag en kon de opmars niet meer stoppen; winst voor Holten (26-24).

Een evenzo vreemd verloopt gold ook voor de derde set. Het chaotische spel bleef onveranderlijk voortduren. De achterstand liep af en toe op tot 7 of 8 punten. Ook hier zorgde aan het eind van de set een prachtige serviceronde voor een inhaalslag en ging Holten alsnog met de winst strijken.

De laatste set ging helaas op het allerlaatst verloren met 28-30.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.