Hemelvaartsfietstocht 2013 vanaf jeugdhonk de Liesen

0

HOLTEN – Het blijft traditie, ook dit seizoen kunt u op Hemelvaartsdag weer dauwtrappen via het tiener- en jongerenwerk van het Sociaal Cultureel Werk! Vanuit jeugdhonk ‘de Liesen’ wordt ook dit jaar weer een prachtige fietstocht uitgezet door Sytse Meinsma, die elk jaar weer een prachtige route weet te maken.

Er zal een route van ongeveer 45 km worden uitgezet, die u langs de mooiste plekjes zal voeren. Onderweg staan er een tweetal posten, waar u even kunt genieten van een kopje koffie en een lekker broodje. Natuurlijk hopen we op een heerlijk zonnige dag, maar de fietstocht gaat altijd door!

Op Hemelvaartsdag 9 mei kan er tussen 7.30 en 9.00 uur gestart worden vanaf jeugdhonk ‘de Liesen’ aan de Larenseweg 102a, te Holten. De kosten bedragen € 5,- voor de volwassenen en € 3,- voor kinderen tot 16 jaar, inclusief een hapje en drankje.

In verband met de voorbereidingen en de inkoop wil de organisatie graag van te voren weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. U kunt zich opgeven bij het Sociaal Cultureel Werk, tel: 0548 36 27 55. Dit kan tot dinsdag 7 mei 16.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.