Hardloopclinic voor beginnende lopers

0

HOLTEN – De Atletiekvereniging Holten organiseert een hardloopclinic voor iedereen die graag (opnieuw) wil gaan hardlopen.

Een ervaren trainer geeft gedurende 8 zaterdagochtenden training en adviezen om op een gezellige en verantwoorde manier te kunnen hardlopen. Na deze acht weken en met de nodige zelfwerkzaamheid, kunnen de deelnemers op een ontspannen manier 3 tot 5 kilometer aan één stuk lopen. De clinic start op zaterdag 6 maart op het atletiekveld, achter op sportpark Meermanskamp van 09.00 tot 10.00 uur.

Deelname aan de clinic is slechts 25 euro. Daarin zit het lidmaatschap van de Atletiekunie inbegrepen, dat recht geeft op verzekering, de nationale sportpas en het atletiek magazine. Wil men na afloop van de clinic lid worden van AV Holten dan krijgt men 10 euro korting.

Dus, heb je een goed voornemen om het nieuwe jaar te gaan hardlopen, maar komt het er nog niet van. Of mis je net die stok achter de deur en eindig je na een drukke werkdag toch weer op de bank of bij de televisie? Grijp dit steuntje in de rug aan om lekker te gaan hardlopen. Aarzel niet en meld je aan voor de eerste training op zaterdag 6 maart. Start om 09.00 uur bij Athoc op Sportpark Meermanskamp

Aanmelden kan op de website http://www.avholten.nl of bij Gerdien Ophof (0548-362500)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.