Happen & Stappen tijdens de Avond4Daagse

Happen & Stappen tijdens de Avond4Daagse Holten:
heerlijke hapjes en netwerken

De woensdagavond van de Avond4Daagse Holten is een bijzondere avond. Dan gaat traditiegetrouw een groep ondernemers Happen & Stappen. Wandelen over de Holterberg, onderweg stoppen bij een aantal Holtense restaurants, daar genieten van een heerlijk gerecht en drankje en ondertussen tijd genoeg voor gezelligheid en een goed gesprek. Dat is het vaste recept van Happen & Stappen. Ieder jaar is de invulling net een beetje anders, zodat het verrassend blijft.

“Al sinds het eerste jaar is deze avond een schot in de roos. En het aantal deelnemers aan het Happen & Stappen stijgt ieder jaar opnieuw”, vertelt Judith Dijkstra namens de organisatie. Dit jaar ligt de organisatie van dit onderdeel in handen van Renske Nijkamp en Annekarien Grave: ,,Ook deze editie is net even anders dan de andere jaren. Wat we precies gaan doen, verklappen we nog niet. Het wordt in ieder geval leuk en dynamisch. Daar kun je op rekenen!”.

Aanmelden
Deelname is niet alleen voor ondernemers. Iedereen die van netwerken houdt, is van harte welkom. Het Happen & Stappen is op woensdagavond 15 mei en kost 50 euro per persoon. Aanmelden kan tot 9 mei via [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer