Haarschool meiden winnen schoolvoetbal beker

Donderdag 12 april was een memorabele dag: het meiden team groep 8 van de OBS de Haarschool werd de verrassende winnaar van het scholen voetbaltoernooi dat op de Meermanskamp in Holten werd gehouden. Voor het eerst sinds lange tijd staat de Haarschool hiermee op de beker. En nog opvallender: slechts twee leden van het team zaten zelf op voetbal.

Plan
Dat je met enthousiasme en wilskracht heel ver kunt komen, werd door dit geweldige team bewezen. Coach Wendy Visser: “We waren onervaren, maar omdat we een plan hadden en iedereen zich hieraan hield, lukte het ons om echt een team te zijn! Geweldig om te zien!”.

Samenspel
“Het was in het begin best even wennen, maar de meiden wisten elkaar goed te vinden. Door goed samenspel werd er keer op keer gescoord en gewonnen. Alle meiden deden wat ze moesten doen en konden prima ondersteuning bieden aan de sterk keepende Lisan Aanstoot”, licht Wendy Visser toe.

Spannend slot
Vooral de laatste wedstrijd op donderdag was het zaak de zenuwen onder controle te houden, want voor het eerst sinds jaren kon de Haarschool de beker voor de meisjes binnenhalen. Maar dat lukte, in een zinderende wedstrijd tegen de meisjes van de Regenboog wonnen ze met 3-1. Alle reden voor een heerlijk feestje.

Bijschrift foto:

Achter:
Vera Cerrone, Mare Visser, Audrey Haitink (aanvoerster), Anouk Stevens, Wendy Visser (coach)

Voor:
Rebecca Grootewal, Lisan Aanstoot (keeper), Merel Keijzer, Naomi Dreijerink, Zeinab Saqr.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer