Handbaldames 1 pakt belangrijke punten tegen Angeren

HOLTEN – Voor de dames van Holten stond zondagochtend de wedstrijd tegen Angeren op papier. Na de laatste teleurstellende thuiswedstrijd tegen Heino zijn de dames van Holten genoodzaakt om een aantal punten te pakken om in de 1e klasse te kunnen blijven. Angeren is de hekkensluiter dus de kans voor Holten om punten bij elkaar te sprokkelen was zeer aannemelijk.

Na een late start scoorden de dames van Holten het openingsdoelpunt via Julia Hanevelt. Pas na drie minuten maakten de dames van Angeren de gelijkmaker. Vanaf toen ging de eerste helft gelijk op. Bij beide teams werden de mooie strakke doelpunten afgewisseld met slordigheden. Holten had veel kansen die het onbenut liet, waardoor ze geen kans zagen om weg te lopen bij Angeren. (Ruststand: 8-8)

In de tweede helft deden ze dit stukken beter. Al in de eerste minuten konden ze uitlopen door drie keer achter elkaar te scoren. Angeren liet het daar niet bijzitten en kwam terug tot 11-10. Snel daarna scoorden de dames van Holten vier doelpunten achter elkaar waardoor het gat geslagen was. Angeren had nog ruim een kwartier de tijd om dit gat te dichten maar deed dat niet. Karlijn Bekkernens kon veel doelpogingen blokken waardoor het er voor Angeren niet meer mogelijk was om  in te lopen. Holten pakte beide punten verdiend met een eindstand van 19-15.

Doelpunten:
Jessica Smit 8, Annemiek Nijland 3, Karlijn Bekkernens 2, Julia Hanevelt 2, Marjolein Nijland 2,  Lieke Ebregts 1, Femke Haverslag 1.

Reacties zijn gesloten.