Handbal start met herenteam

0

 HOLTEN – Op de oproep voor belangstellenden voor een op te richten herenhandbalteam bij de HV Holten zijn de afgelopen weken voldoende reacties gekomen.

Het bestuur heeft met ingang van januari besloten te beginnen met trainingen voor een herengroep. Momenteel traint een 6 tal heren – in de leeftijd van 16 tot 30 jaar – uit Holten en Rijssen wekelijks op de woensdagavond van 21.00  tot 22.00 uur in de beide zalen van de Rietbergstraat (achter de sporthal in Holten). Het ligt in de bedoeling om de komende maanden verder te werken aan techniek en conditie. In april, mei worden dan enkele oefenwedstrijden gespeeld

.  
Bij voldoende deelname wil de HV Holten komend seizoen dan weer met een team in de competitie gaan spelen. De vereniging is daarvoor nog op zoek naar meer  leden. Heb je interesse en wil je enkele keren op proef meetrainen, dan ben je op de woensdagavond van harte welkom. Voor informatie kun je bellen met het secretariaat van HV Holten: Jolanda Hoogland tel: 0548-364774, of de trainer van het herenteam:Jan Victor Dorlas: 0548-363530.  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.