Postkantoor verhuist naar Foto ten Velde

2

HOLTEN – Vanaf komende dinsdag is het postkantoor in Holten gehuisvest in de winkel van Foto ten Velde aan de Dorpsstraat. Daarmee verhuist het kantoor slechts enkele tientallen meters van de oude locatie, maar zijn er toch wel voordelen voor de klanten. Zo zullen de openingstijden verruimt worden naar de openingstijden van de winkel en komt er vanaf april een unit met een zelfservice functie in de winkel te staan.

“Het postkantoor wordt hier vollediger geintegreerd”, legt Jan Herman ten Velde uit. “De overname sluit naadloos aan op het sluiten van de oude locatie, waarbij we de eerste week een medewerker van post.nl in de winkel krijgen die onze mensen inwerkt.” Ten Velde neemt alle bestaande diensten, maar niet het personeel, van het kantoor over en zal deze diensten gaan leveren vanachter een aparte balie die wordt ingericht in zijn huidige zaak.

Doordat het postkantoor in de winkel zit zal deze dagelijks geopend zijn vanaf half negen tot zes uur en ook op koopavonden en op zaterdag de hele dag. “Dat is denk ik een groot voordeel voor veel klanten, ook sluiten we tussen de middag niet”, geeft Ten Velde aan.

Vanaf de eerste week van april krijgt hij zelfs een  ING bankfunctie erbij, horende bij een nieuw concept van ING “Alle maatregelen daarvoor worden in maart getroffen, maar het houdt in dat mensen hier ook geld kunnen storten en afhalen. Het wordt een soort zelfservice bank die vanuit een speciale unit in de winkel gebruikt kan worden”, vertelt Ten Velde. Dus zal er ook nog verbouwd moeten worden, maar dat is voorlopig nog niet aan de orde. Mensen die tot die tijd willen pinnen bij de ING kunnen terecht bij het pinautomaat in de Albert Heijn.

2 Reacties
  1. tegenwind zegt

    Nu even een postzegel ontwerpen met prins tox er op,en je hebt weer een actuele wagen in de carnavalsoptocht.

  2. tegenwind zegt

    Nu even een postzegel ontwerpen met prins tox er op,en je hebt weer een actuele wagen in de carnavalsoptocht.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.