Hanbaldames van Holten geven kans op zege in slotfase weg

HOLTEN – Op zaterdagavond 20 februari mocht HV Holten dames 1 aantreden in Broekland. Vol vertrouwen gingen de dames de wedstrijd in.  Holten begon fel aan de wedstrijd. Harde pegels van Karlijn Bekkernens zorgde al snel voor een mooie voorsprong. Broekland liet zich hierdoor niet van het veld slaan en vocht door met harde schoten vanuit de tweede lijn. Holten liet zich verrassen en wist dat ze verdedigend een aanpassing moesten doen. Door veel lengte in het midden neer te zetten wist Holten veel ballen af te blokken en kon Holten door mooie aanvallen de stand redelijk gelijk houden. In de tweede helft begon Holten wederom goed. Door mooie combinaties te spelen bleef Holten kans houden op de punten. Tot 15 minuten voor het einde, toen verslapte Holten. Door veel onnodig balverlies vlogen de doelpunten om de oren. Broekland profiteerde heel slim van die situatie waardoor Holten uiteindelijk naar een vervelende einduitslag op het scorebord keek.
Ruststand: 15-12, Eindstand: 38-26

Scores: Karlijn Bekkernens 10, Gitta Bekkernens 5, Annemiek Nijland, Jessica Smit, Femke Haverslag 3, Julia Hanevelt, Lieke Ebrecht 1

De dames geven niet op en blijven strijden om de punten. Op zondag 6 maart staat een hele belangrijke wedstrijd tegen Angeren op het programma. Kom de dames aanmoedigen om 11.45 uur in sporthal ’t Mossink. Graag tot dan!

Reacties zijn gesloten.