Duurzaam Holten in actie tijdens NLdoet

HOLTEN – Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert Duurzaam Holten twee vrijwilligersactiviteiten in het kader van NLdoet.

Vrijdag 11 maart wordt een afrastering om de Buurtmoestuin op De Kol aangelegd. Zaterdag 12 maart kunnen vrijwillige
Holtenaren aan de slag op de heide op de Holterberg. Om de heide te behouden worden jonge boompjes afgezaagd en omgespit.

‘Ieder jaar doen we mee aan de landelijke actie NL Doet. Het is altijd een leuke en nuttige dag waarbij we met z’n allen lekker
bezig zijn buiten,’ aldus Rob Regoort, mede-organisator. Voor beide activiteiten is nog plek voor meer enthousiaste vrijwilligers.
Zin om mee te helpen? Aanmelden kan bij Rob Regoort, [email protected], telefoon 06 39551270.

Over NL Doet
Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Over Duurzaam Holten
Duurzaam Holten bestaat uit vele vrijwilligers die zich inzetten voor verschillende activiteiten En met succes! Zo organiseren ze onder meer twee keer per jaar de Streekmarkt , waar duurzaamheid voorop staat. Daarnaast zijn er diverse energieprojecten opgestart, organiseren ze zwerfvuilacties gehouden, is er een goed lopend Repair Café, doen ze aan Heidebeheer en hebben ze de Buurtmoestuin opgezet.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer