Haarschool doet het weer!

0

HOLTEN – Woensdag 29 oktober en 5 november hebben de vijf basisscholen van Holten gestreden om het handbalkampioenschap van Holten. Dit werd gedaan door de kinderen van groep 7/8 van de Haarschool, Holterenk, Dijkerhoek, Bosschool en Regenboog. De Haarschool is, net als vorig jaar, er vandoor gegaan met de titel in de jongens- en meisjespoule. Dijkerhoek heeft zich laten kronen als sportiefste school op dit toernooi.

Alle teams hebben voorafgaand aan dit toernooi deelgenomen aan een handbaltraining dat is verzorgd door Jenneke Traanman. Mede hierdoor ontstond er een spannende competitie. Het jongens- en meisjesteam van de Haarschool stonden in de finale doordat beide teams eerste waren geworden in de poule. De finale werd gespeeld tegen het tweede team in de poule. Dat was bij de jongens- en bij de meisjes-poule de teams van de Regenboog.
De finale tussen de jongens van de Haarschool en de jongens van de Regenboog was erg spannend. Na een kwartier spelen stond het nog 1-1. In de slotfase van de wedstrijd lukte het de jongens van de Haarschool om de winnende treffer te maken en zich daarmee te plaatsen voor de regio kampioenschappen.
De finale tussen de meisjes van de Haarschool en Regenboog was minder spannend. De Haarschool was oppermachtig en plaatste zich voor de regio kampioenschappen via een 8-2 overwinning.

Alle wedstrijden hebben onder deskundige leiding gestaan van de scheidsrechters van HV Holten. Zij hebben alle teams beoordeeld op sportiviteit. De kinderen van Dijkerhoek zijn verkozen als sportiefste team.

Eindstand jongenspoule: 1. Haarschool, 2. Regenboog, 3. Holterenk, 4. Bosschool, 5. Dijkerhoek.
Eindstand meisjespoule: 1. Haarschool, 2. Regenboog, 3. Holterenk, 4. Dijkerhoek.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.