H.M.V. 70 jaar = Muziek & Feest

0

HOLTEN – HMV bestaat 70 jaar. Tijd voor een feestje dus. Het reünistenorkest (orkest en oud- leden) geeft een spetterend concert onder leiding van onze huidige dirigent en vier oud-dirigenten.

Wanneer:  zaterdag 21 maart a.s. om 20:00 uur
Waar: De Kandelaar, Stationsstraat in Holten

Ontmoeten
’s Middags is er gelegenheid om leden, oud-leden, donateurs en een ieder die zich betrokken voelt bij H.M.V. te ontmoeten. U bent vanaf 16.30 uur van harte welkom in het Kulturhus  Holten aan de Smidsbelt. Onder het genot van een hapje en drankje is er gelegenheid om bij te praten en herinneringen op te halen bij foto’s en film van weleer. En u hoeft niet naar huis voor het eten; aansluitend aan de borrel kunt u gebruik maken van een koud-warm buffet in Tastoe. De kosten hiervan bedragen € 14,50 per persoon en deelnemen kan na opgave. Dit kan door € 14,50 over te maken op bankrekening NL54RABO 03285.01.999 t.n.v. H.M.V. Holten o.v.v. uw naam.

Feest
Bij een jubileum hoort een feest! Aansluitend aan het concert, rond 21.45 uur, begint het feest in het Kulturhus Holten. In de Achmea-zaal kunt u luisteren naar de Tryoutband en mogen de voetjes van de vloer! Wilt u op een rustige plek bijpraten? In de foyer is voldoende zitplaats en kunt u foto’s en films bekijken, uiteraard begeleid door een hapje en drankje.

Muzikale herinneringen
Het belooft een zeer bijzondere en speciale avond te worden voor leden én de reünisten, maar ook voor u als donateur en bezoeker. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Een entreekaart kost € 7,50, inclusief twee consumptiebonnen. Tijdens het concert is er geen pauze, de consumptiebonnen kunt u ’s avonds in het Kulturhus inwisselen tegen een drankje naar keuze. Donateurs hebben gratis toegang tegen inlevering van hun donateurkaart.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.