De Roefeldag komt er weer aan!

0

HOLTEN – Op woensdag 15 april 2015 staat de jaarlijkse Roefeldag weer gepland. Met een deelname van ruim 230 kinderen was de Roefeldag van afgelopen jaar een groot succes.
Er heeft zich een nieuw Roefelcomité gevormd, die weer enthousiast bezig is met alle voorbereidingen, zodat ook de Roefeldag 2015 hopelijk weer een groot succes wordt!

Al enkele jaren organiseert ViaVie Welzijn de Roefeldag in Holten, een middag waarop de jeugd de kans krijgt om eens een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. Voor de kinderen van de bovenbouw is dit een leuke kans om iets meer te weten te komen over de grote-mensen-wereld en hun eventuele interesse voor hun latere beroepskeuze. Bedrijven die al eerder hebben meegedaan weten hoeveel plezier ze de kinderen hiermee doen.
De roefelgroepjes bestaan uit vier tot zes kinderen, elk groepje heeft minimaal 1 begeleider. De meeste bedrijven ontvangen 2 groepjes; het eerste groepje om 15.00 uur en het tweede groepje om 16.00 uur. De bedrijven en organisaties hebben zeer uiteenlopende programma’s. De één verzorgt een rondleiding en de ander zet de kinderen aan het werk. Alles om een goede indruk te krijgen van het wel en wee van de organisatie.

Kinderen kunnen zich weer aanmelden voor deze leerzame en gezellige dag. Dat kan door het aanmeldingsformulier te downloaden op http://www.viaviewelzijn.nl, en dan te mailen naar het Roefelcomité via [email protected].
Ook bedrijven die geïnteresseerd zijn in medewerking kunnen zich melden bij het Roefelcomité. Dit kan via een ander adres: [email protected].

Aanmelden voor de Roefeldag kan nog tot uiterlijk 3 maart. De eigen bijdrage voor de deelnemers is € 1,-, wat voldaan kan worden op de dag zelf.
Meer informatie over de Roefeldag? Neem dan een kijkje op de website van ViaVie Welzijn, of neem contact op met de contactpersoon bij ViaVie Welzijn: Patricia van Erven, 0548 36 27 55 of stuur een mail naar het Roefelcomité.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.