Gratis interieur- & tuintips

0

HOLTEN – Met ingang van februari is er op de eerste dinsdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur inloopspreekuur voor gratis interieur- & tuintips, in het Holtens Ondernemershus.

Anja Potkamp van Tuinontwerpbureau Anja Potkamp en Annemarie Bessembinder van lisdesign kunnen u tijdens dit maandelijkse spreekuur tips geven op het gebied van tuin en interieur. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de indeling c.q. inrichting van uw tuin of huis?

Wilt u tips op het gebied van materiaal- en kleurgebruik in huis? Wilt u weten wanneer de planten gesnoeid moeten worden, wanneer de beste tijd is om u tuin te bemesten? Of heeft u andere vragen op het gebied van interieur en tuin? Kom geheel vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Kortom voor praktische en bruikbare tips voor uw huis en tuin bent u van harte welkom iedere eerste dinsdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur. Met ingang van dinsdag 3 februari 2015 kunt u – met uitzondering van de schoolvakanties – voor al uw vragen op tuin- en interieurgebied terecht in het Holtens Ondernemershus, Oranjestraat 10 in Holten.

Meer informatie over beide bedrijven: Tuinontwerpbureau Anja Potkamp | http://www.bijzonderetuinen.nl | 06 20 97 74 67 lisdesign | http://www.lisdesign.nl | 06 13 29 57 50  Anja en Annemarie zijn beide sinds oktober vorig jaar werkzaam vanuit het Holtens Ondernemershus. Wilt u meer weten over het Holtens Ondernemershus of bent u benieuwd welke ondernemers nog meer gevestigd zijn in het Holtens Ondernemershus? Bekijk de ondernemersfilm op http://www.holtensondernemershus.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.