voor Holten, door Holten

Gratis app voor bezoekers Triathlon Holten

0

Holten – Triathlon Holten, dit jaar op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli, biedt bezoekers en deelnemers een gratis smartphone app aan.

De app biedt actuele informatie, zoals het programma met starttijden en plattegronden van het parcours. Ook kunnen bezoekers, deelnemers, officials en vrijwilligers via de app en social media berichten, foto’s of filmpjes met elkaar delen. Dat kan via toepassingen als Twitter, Facebook en LinkedIn.

De app is te bekijken via http://m.twoppy.com/triathlonholten of door met een mobiel apparaat de zogenaamde QR-code in te scannen. Deze code is ook te vinden in advertenties van de Triathlon Holten. De app is ontwikkeld door Youniq Life in Holten, al meer dan 10 jaar het communicatiebureau van de organiserende stichting. De app is gebaseerd op het Twoppy platform.

Triathlon Holten verwacht met de mobiele app vooral de service aan de deelnemers en het publiek te verbeteren. Ook kan heel snel nieuws verspreid worden. Vorig jaar moesten bijvoorbeeld enkele loopafstanden ingekort worden wegens het extreem warme weer. Martin Pieters, voorzitter van Triathlon Holten: “Er zijn zoveel mensen met mobiel internet tegenwoordig, met deze app kunnen we als organisatie razendsnel communiceren als dat nodig is.”
(bron evenementenindustrie.nl)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.