Goede winstpartij volleybalmeiden A2 tegen nummer 3 Cupido

0

HOLTEN – Een spannende wedstrijd is het nooit geworden, de wedstrijd tussen de nummer 1 van de ranglijst, Mintonette en de nummer 3, Cupido.

Op papier leek het nog spannend te kunnen worden, maar het wedstrijdverloop liet iets heel anders zien. Eigenlijk kwamen de meiden van A2 maar 1 set een beetje onder druk te staan en dat was in de “beruchte” derde set. Ze stonden toen al met 2-0 voor nadat ze de eerste twee sets zeer overtuigend en met goed samenspel hadden gewonnen met respectievelijk 25-12 en 25-10. Gelukkig bleven de meiden hun eigen spel spelen en wonnen ze de derde set met 25-20.

De tegenstander uit Hengevelde speelde erg ongeconcentreerd maar dit weerhield Mintonette er niet van om hun eigen spel te blijven spelen. Holten liet veel afwisselende aanvallen, goede services, passes, bloks en smashes zien. Het publiek, ouders, grootouders en vriend(inn)en, heeft zeker kunnen genieten van een goed spelend Mintonette A2. Ook de vierde set ging met een stand van 25-12 naar Holten. Een mooie 4-0 overwinning en een versteviging van de eerste positie. Er moeten nog 3 wedstrijden worden gespeeld en het lijkt erop dat Mintonette stevig in het zadel zit op die eerste plek.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer