Gezamenlijk portaal websites PKN-Holten

Gezamenlijk portaalHOLTEN – Vele jaren lang verschenen de protestantse kerkbladen ‘Hervormd Holten’ en ‘Ons Kerknieuws’ los van elkaar. Onder de nieuwe naam ‘Holtens Kerknieuws’, hebben de gemeenteleden van de Kandelaar en de Dorpskerk nu het éérste exemplaar van dit nieuwe gezamenlijke blad in de bus gekregen.

De wens is, dat dit nieuwe kerkblad niet alleen een weerslag geeft van wat er geestelijk leeft in ons dorp, maar dat het ook mag bijdragen aan een sterkere Holtense gemeenschap.

In navolging van dit samengaan, is er ook besloten om een gezamenlijk portaal voor de protestantse websites te maken. Onder de naam http://www.kerkpleinholten.nl is dit portaal nu online. Het virtuele (autovrije) kerkplein op de afbeelding, is met de beide protestantse kerken op de achtergrond, gelegen aan de Smidsbelt bij het nieuwe kulturhus. Via de desbetreffende link, kunt u nu naar de websites van de Kandelaar en Hervormd Holten gaan. Het is de bedoeling dat er binnenkort ook een link komt naar een gezamenlijke agenda, een externe link naar bijvoorbeeld de RK parochie ‘St. Jozef’ en de fotoalbums.

Als voorproefje hierop kunt u via de link ‘startzondag’ nu al een selectie van de foto’s bekijken van de startzondag van jl. zondag, van de Holtense PKN & RK kerken. Een verslag van deze dag door ds. van der Spek, kunt u in de papieren editie van Holtensnieuws lezen.

Zie ook: http://www.kerkpleinholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer