Geslaagde volleybalclinic Mintonette bij De Regenboogschool

0

HOLTEN – Volleybal vereniging Mintonette heeft de afgelopen week, verdeeld over 2 dagen, een volleybalclinic gegeven tijdens de gymles van de Regenboogschool. Een aantal gedreven spelers en trainers van onze vereniging heeft tijdens deze gymles laten zien hoe dynamisch en leuk deze teamsport is. De les begon met een kort voorstelrondje en een korte uitleg wat de kinderen konden verwachten.

Natuurlijk werd gestart met een warming-up door wat rondjes te rennen en een aantal baloefeningen te doen. In een grote kring moesten de jongere kinderen de bal rond laten gaan. Uiteraard bleef het niet bij één bal maar maakten we het steeds moeilijker. Het record van de dag was 12 ballen doorgeven zonder er 1 te laten vallen.

De wat oudere kinderen deden loopoefeningen met de bal en een aantal vang en gooioefeningen.

Daarna werd de groep in drieën gesplitst en kwam zowel  het onderhands als bovenhands spelen van de bal aan bod. Bij de wat oudere kinderen kwamen ook smashoefeningen aan bod wat voor de kinderen een leuke uitdaging was; timing is belangrijk en het kan natuurlijk hard gaan. Met deze enthousiaste kinderen vloog de tijd voorbij. Tot slot werd nog een kort wedstrijdje gespeeld.

Alleen al het enthousiasme van de kinderen maakte deze volleybalclinic tot een groot succes voor alle mensen die hier aan hebben meegeholpen. Wij, volleybalvereniging Mintonette, bedanken dan ook graag de Regenboogschool voor deze mogelijkheid.

Aan het einde van de les werd een gezamenlijke yell gedaan en kregen alle kinderen een flyer mee naar huis, gesponsord door boekhandel Heusinkveld, met wat informatie over de volleybalvereniging en een verwijzing naar onze vernieuwde website http://www.mintonette.nl.

Wij hopen de jeugd kenbaar te hebben gemaakt dat volleybal een leuke teamsport is en dat je met volleybal samen sportief bezig bent.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer