Holten F1 hard op weg naar kampioenschap

0

HOLTEN – Holten F1 speelt dit jaar in de hoofdklasse. De hoofdklasse is het hoogste niveau waarop in de F-jeugd kan worden gespeeld. Voor een club als Holten een mooie prestatie aangezien daar de strijd wordt aangegaan met de F1 teams van grote Overijsselse clubs als Excelsior, SVZW, HHC en Rohda Raalte. De Holtense talenten hadden een plek in de hoofdklasse afdwongen door drie keer op rij kampioen te worden. Een geweldige prestatie. De verwachtingen waren hooggespannen maar op een kampioenschap werd niet direct gerekend.

Vanaf de start van de competitie werden er echter grote overwinningen behaalt. De ervaren en talentvolle tweeling Kees en Dries Martens namen het team direct bij de hand en achterin ontwikkelden de verdedigers Milan van der Mei en Jens Vincent zich tot een duo dat bijna niets weggaf en van achteruit de opbouw nauwkeurig en zuiver verzorgden. Ook de nog jonge keeper Melle Zwijnenberg liet zien dat hij zijn plekje onder de lat in dit mooie team verdiend. Nu het einde van de competitie nadert kan Holten met nog drie wedstrijden te spelen al kampioen worden. Het team onder leiding van Tjerk van der Mei, Paul Akkermans en Erwin Zwijnenberg heeft alle wedstrijden, vaak met ruime cijfers, gewonnen.

Afgelopen zaterdag moest de wedstrijd tegen het sterke Hellendoorn gewonnen worden om ervoor te zorgen dat het aankomende zaterdag thuis tegen OZC  kan worden afgemaakt. Sterk spel van aanvoerder Kees Martens  zorgde ervoor dat Holten op een 2-0 voorsprong kwam. Hellendoorn liet echter zien dat ze niets voor niets hoog in de ranglijst staan en scoorde 2-1. Holten schakelde een tandje bij en op het middenveld bikkelde Dries Martens en Björn Visser er dusdanig op los dat Luc Akkermans er nog voor rust voor zorgde dat Holten met een 3-1 stand kon gaan rusten. In de rust werd afgesproken dat we direct zouden doordrukken  en de jongens hielden woord. Eerst was het weer Kees die de 4-1 scoorde en daarna was het de beurt aan onze Dirk Kuijt, namelijk Timo van Zon. Deze onvermoeibare aanvaller werkt elke wedstrijd weer erg hard en scoort makkelijk met zijn harde schot. Nadat er over en weer nog mooie doelpunten werden gemaakt kon F1 de balans opmaken.

Opnieuw gewonnen met ruime cijfers en dus aankomend weekend de kans op een, voor velen, 4e kampioensschap op rij. Een unieke prestatie natuurlijk die u eigenlijk zelf moet komen aanschouwen. Aanstaande zaterdag om 10.00 uur treden de jongens op het mooie Meermanskamp aan tegen OZC en bij winst zijn ze ongeslagen kampioen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer