Geslaagd D1 toernooi V.V. Holten

Update

0

HOLTEN – Afgelopen zaterdag 7 januari werd het jaarlijkse D1-toernooi gespeeld. Dit jaar was de V.V. Holten weer aan de beurt om het toernooi te organiseren. De jeugdactiviteiten commissie van de V.V. Holten, de VOJAC, wisselt het D-toernooi qua organisatie ieder jaar af met Blauw-wit. De VOJAC kreeg het speelschema van dit jaar rond met de aanmeldingen van Colmschate JO13-1, Witkampers JO13-1, Blauw-wit JO13-1 en V.V. Holten JO13-1. De in 2-en opgedeelde teams vormden zo 2 poules.

Om 13.15 uur ging de eerste poulewedstrijd tussen Holten JO13-1A tegen Blauw-wit JO13-1A van start. Deze klassieker was een voorbode van een aantal fanatieke potjes voetbal in sporthal ’t Mossink. In de poulewedstrijden werd leuk gevoetbald en uiteindelijk gingen die 2 beste teams van elke poule door naar de kruisfinales.
De kruisfinales waren Witkampers JO13-1A tegen Witkampers JO13-1B en Colmschate JO13-1A en Holten JO13-1B. Deze werden gewonnen door Witkampers JO13-1A en Holten JO13-1B. In de troostfinale veroverde Colmschate JO13-1A door middel van penalty’s de derde plek. De finale (1-1) was zoals het hoort erg spannend. Uiteindelijk moesten penalty’s de winnaar bepalen. Hierin bleek Witkampers JO13-1A het geluk aan zijn zijde te hebben en won zo het toernooi! De beker werd met luid gejuich in ontvangst genomen. Zo kwam er een einde aan een zeer geslaagd toernooi, die natuurlijk niet zonder vrijwilligers had kunnen plaatsvinden, daarom wil de Vojac bij deze al deze vrijwilligers bedanken!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.