Inschrijven 1/8e Triathlon Holten nog mogelijk tot 15 januari 12.00 uur

Triathlon Holten

HOLTEN – 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen door het sfeervolle centrum en de prachtige omgeving van Holten; het zijn de afstanden van de 1/8e Triathlon Holten. Een populaire afstand die ieder jaar weer voor volle startgroepen zorgt. Wil jij deelnemen aan de 1/8e triathlon? Schrijf je dan nu in! Aanstaande zondag 15 januari om 12.00 uur sluit de inschrijving. Pak nog snel je kans!

Afgelopen december opende de inschrijving voor de 33e Triathlon Holten. Net als voorgaande jaren is ook dit jaar weer de 1/8e triathlon erg in trek. Wil jij nog kans maken op een startplek? Schrijf je dan voor zondag 15 januari 12.00 uur in via http://www.triathlonholten.nl.

Eerlijke kans door loting
Het aantal inschrijvingen voor de 1/8e triathlon is ieder jaar weer hoger dan het aantal startplekken. Voor de Holtenaren zijn 210 startplekken beschikbaar en voor de niet-Holtenaren gaat het om 350 startplekken. Om iedereen een gelijke kans te geven, wordt er gewerkt met een loting. Heb jij je voor aanstaande zondag 15 januari 12.00 uur ingeschreven? Dan wordt jouw inschrijving meegenomen in de loting.

Schrijf je je na 12.00 uur in? Dan kom je op volgorde van inschrijving op de wachtlijst te staan.
Bij afmeldingen worden deelnemers doorgeschoven van de wachtlijst naar de deelnemerslijst.

Loting onder toezicht van notaris
Op vrijdag 3 februari 2017 vindt de loting plaats op het kantoor van Het Notarieel te Rijssen onder toezicht van notaris IJzerman. Op het kantoor van de Triathlon Holten aan de Gaardenstraat 29 zullen we vanaf 20:00 uur een kort videoverslag vertonen en zijn de lotingslijsten beschikbaar. Tevens zijn deze avond vertegenwoordigers van de Zwem- en poloclub Twenhaarsveld, Atletiekvereniging Holten, Wielervereniging Holten en Triathlon Team Holten aanwezig. Bij hen kun je je inschrijven voor clinics of meer informatie hierover ontvangen. Uiteraard ben je deze avond van harte welkom!

* Inschrijvingen voor de Olympische Afstand, Koers Oost (trio)triathlon, Rabo Kids Sprint Triathlon en de Vivera run, is mogelijk tot 1 juni tenzij de limiet eerder wordt bereikt !

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer