Gerrit Slagman start vanaf 5 maart 2018 als gebiedscoördinator

1

Gerrit Slagman vervult als ervaren landbouwkundige een brugfunctie tussen beleid en praktijk op het gebied van plattelandsontwikkeling. Als gebiedscoördinator komt hij graag bij mensen thuis en is hij nauw betrokken bij de zoektocht naar passende oplossingen voor agrarische ondernemingen. Slagman is een bekend gezicht voor de gemeente en haar inwoners.

Slagman: “Ik zie ernaar uit om weer aan de slag te gaan in de gemeente Rijssen-Holten. Ik heb de ontwikkelingen de laatste jaren nauwlettend gevolgd en ik begrijp de uitdagingen waar de gemeente en haar inwoners, met name in het buitengebied, nu voor staan. De druk op agrarische ondernemers en hun gezinnen is toegenomen. Dit heeft niet alleen impact op de agrariërs en hun gezinnen, maar ook op het buitengebied in z’n geheel. Landbouw speelt in de gemeente Rijssen-Holten een belangrijke rol.”

“De keukentafelgesprekken in het buitengebied, vormen wat mij betreft de sleutel voor een toekomstbestendig Rijssen-Holten. De uitkomst daarvan is de basis voor een inclusieve aanpak die breed wordt gedragen door de gemeente in haar geheel. Ik heb oog voor de mensen en ik geef onafhankelijk advies. Of het nu gaat over bedrijfsontwikkeling, opvolging, hergebruik van agrarische gebouwen, kavelruil, bedrijfsbeëindiging of totaal iets anders. Ook als plannen nog in een beginstadium zijn, denk ik graag met mensen mee. Hoe eerder we in gesprek raken, hoe beter!”

1 reactie
  1. ab hofhuis zegt

    Gerrit veel succes, het is hoogtijd dat voor onze grootste exporteurs wordt opgekomen. Vooral als ik het artikel vanmorgen in de Telegraaf lees over de beslissing van de RVO(Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) over het rundveevleesbedrijf van boer Brolsma in Stiens. Meer dan schandalig.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer