Gemeente actief bij landelijke vrijwilligersdag

HOLTEN – Ambtenaren en collegeleden verrichten vrijdag 19 maart tussen 10 en 15 uur vrijwilligerswerk bij scouting St. Joris in Holten.

Ze doen dit samen met leerlingen van de Waerdenborch. Een andere groep helpt samen met leerlingen van Reggesteyn bij de Schutse en bij Eltheto. Hiermee ondersteunen zij de landelijke actie NLDOET.

De ambtenaren vinden goed lopend vrijwilligerswerk belangrijk voor de gemeente en geven met hun steun aan NLDOET het goede voorbeeld aan inwoners en het lokale bedrijfsleven. Meedoen, vinden zij, is ook een manier om te laten zien dat zij ook maatschappelijk betrokken zijn en maatschappelijk betrokken willen ondernemen. En natuurlijk: het is ook gewoon inspirerend en leuk om op deze manier actief te zijn.

NLDOET (voorheen Make A Difference Day) heeft een landelijke actie opgezet om het vrijwilligerswerk te promoten. Zie voor meer informatie op NLDOET.nl

Burgemeester Pieter van Veen, wethouder Hans ter Keurst, adjunctdirecteur Jan Peter de Jager en afdelingshoofd Jan Jansen gaan aan de slag bij scouting St. Joris. Zij ondersteunen dan de leerlingen van de Waerdenborch bij het opknappen van het gebouw en het schoonmaken van het omliggende terrein.

Alle ambtenaren doen het vrijwilligerswerk (uiteraard) in hun vrije tijd.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.