voor Holten, door Holten

Geef de politiek ook úw wensen mee!

0

HOLTEN – De politieke partijen in Rijssen-Holten horen graag van inwoners, bedrijfsleven, verenigingen en maatschappelijke organisaties welke onderwerpen belangrijk zijn en welke prioriteiten gesteld moeten worden.

De partijen kunnen deze onderwerpen desgewenst meenemen in hun verkiezingsprogramma dat wordt opgesteld voor de raadsverkiezingen in maart 2014.

In maart 2014 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Politieke partijen starten dit voorjaar met het schrijven van een politiek programma voor de raadsperiode 2014-2018. Ze zijn daarbij benieuwd naar wat organisaties, instellingen maar ook inwoners vinden en verwachten.  Politieke partijen zijn vrij om de goede ideeën en verwachtingen die daar uit komen,  te vertalen naar onderwerpen waar zij zich in de komende raadsperiode op gaan richten.

Open avond op 23 april 2013

Op dinsdag 23 april 2013 is er van 19.30 tot 22.00 uur in het gemeentehuis Rijssen een soort politieke markt waarbij tussen  20.00 tot 21.00 uur sprekers enkele minuten de tijd krijgen om hun ideeën voor het voetlicht te brengen. Vertegenwoordigers van de politieke partijen luisteren en zijn beschikbaar om op informele wijze nader door te praten met de insprekers.

Wie laat van zich horen?

Iedereen die ideeën of wensen heeft die voor onze inwoners en voor de politieke partijen van betekenis zijn, kan zijn of haar stem laten horen. Om spreektijd te krijgen kan men zich tot uiterlijk 22 april opgeven bij [email protected]

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link