Fysiotherapie Holten verhuist naar Bibliotheek

0

HOLTEN – Na 40 jaar aan de Gaardenstraat te zijn gehuisvest gaat de fysiotherapie praktijk aan het eind van het jaar verhuizen naar de bibliotheek. De laatste jaren is de praktijk enorm uitgebreid en vanwege ruimte gebrek waren er plannen om te verbouwen.

De mogelijkheid deed zich voor om naar de bibliotheek te verhuizen wat voor de praktijk een verdubbeling van praktijkruimte betekend. Op de nieuwe locatie zal er naast behandelkamers een grote oefenzaal/sportruimte worden gerealiseerd.

De zaal zal worden ingericht met moderne kracht en cardio apparatuur van Technogym en Keiser. Deze ruimte zal worden benut voor fysiotherapie behandelingen, trainingen voor beweegprogramma’s zoals Diabetes Mellitus, COPD, Hartrevalidatie, etc. Maar ook zal er overdag en in de avonduren de mogelijkheid zijn om deel te nemen aan medisch trainingstherapie genaamd Fysiofit, hierbij kunnen mensen onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten komen trainen. Met deze vorm van trainen/bewegen willen we ons onderscheiden van de sportschool door met kleinere groepen van 8 tot 10 mensen te trainen, waarbij de begeleiding intensiever en individueler is.

Klik hier voor een plattegrond 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.