Fragment Live bij Het Bonte Paard

HOLTEN – Topband “Fragment Live” komt zaterdag 20 februari knallen in het café van Het Bonte Paard. De drie mannen van Fragment zijn een ware hit op festivals, kermissen en kroegen. Wat deze band uniek maakt? Dat is zeker de humor en de interactie met het publiek. Doordat ze niet werken met een setlist heeft het optreden een groot improvisatiegehalte. Jij vraagt en zij spelen!

De band bestaat uit twee Engelsmannen en een Nederlander. Jeroen ’t Gilde is de bassist van de band en maakt er samen met Jono Fosh (gitarist) en Dave Marriner (zanger/entertainer) een onvergetelijke show van.

“Ik vind het een belediging als je het een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. Het is altijd één groot feest. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland”, aldus Giel Beelen.

Naast 3FM is ook de organisatie van De Zwarte Cross vol lof over Fragment. Al meer dan vijf jaar is Fragment de huisband van dit grote festival. “Waar sommige bands tien man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikt Fragment het met z´n drieën. Elk jaar weer een groot succes.”

Fragment komt van origine uit Engeland. Ze kwamen 25 jaar geleden naar Nederland voor een tour van zes optredens. “We enjoyed the gigs and we decided we’d like to stay a bit longer”.  De rest is geschiedenis, ze zijn niet meer vertrokken.

Het café is open vanaf 21.00 uur. Kaarten zijn online in de voorverkoop voor €7,50 via http://www.bontepaard.nl of via onze Facebookpagina. Aan de zaal kan natuurlijk ook, maar dan kosten ze € 10,00. Geniet van een avond vol rock-‘n-roll en gezelligheid bij een zeer energiek optreden van Fragment Live!

Website: Klik hier
Facebook: Klik hier

Reacties zijn gesloten.