Finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival in het Kulturhus

HOLTEN – Deze vrijdag drie nieuwe talenten voor de prijs van één in het Kulturhus!

Maarten van Roozendaal, Claudia de Breij, Thomas Acda, Droog Brood, Mike & Thomas, de Vliegende Panters. Allemaal stonden ze eens in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Het festival  startte alweer vierentwintig jaar geleden het Concours om de Wim Sonneveldprijs, dat aanstormende cabaretiers en kleinkunstenaars deze kans biedt.

Het Concours heeft zich in de loop der jaren stevig verankerd en is uniek vanwege de uiteenlopende genres en de intensieve begeleiding van de deelnemers. Dit jaar gaan na een knallende finale in het De La Mar Theater in Amsterdam, niet alleen de winnaar, maar alle finalisten op tournee langs de Nederlandse theaters.

De finalisten van dit jaar zijn: Poolvogel, Louise Korthals en Hermitage. Poolvogel speelt intelligent, verrassend en absurd getint cabaret, in de traditie van Monty Python. Louise Korthals speelt haar programma “Het absolute einde”, waarin ze sketches combineert met poëtische liedjes. Hermitage brengt melodieuze Nederlandstalige nummers met poëtische teksten, begeleid op een arsenaal aan instrumenten.

De Finalistentournee 2011 biedt u de unieke mogelijkheid om kennis te maken met deze drie nieuwe frisse talenten. Zij staan te trappelen om u een avond lang te vermaken, aanstaande vrijdag 30 september om 20 u. in het Kulturhus Holten. Tickets à E 12,50 verkrijgbaar via http://www.kulturhusholten.nl, bij de VVV in het Kulturhus en aan de deur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer