Fienpreuvers gaan op voor hun 44 ste Prins

0

Door Teun Deijk.

HOLTEN – De legendarische datum, 11-11-11 staat voor de deur. Op deze dag gaan de Fienpreuvers op voor hun 44 ste Prins van Keunedarp.

Vanaf 19.30 worden alle 650 leden verwacht bij de Hofbar in de kelder van Catan. Na een ludieke vergadering wordt de hofbar over gebracht. Een speciale tocht langs alle hofbarhouders eindigt uiteindelijk bij het boerderijcafé van Boer Biet, waar de avond met Life muziek wordt afgesloten.

Zaterdagavond 12 november wordt, bij het Bonte Paard in Dijkerhoek, de 44 ste Prins van Keunedarp uit de hoge hoed getoverd. Voordat het zover is, wordt er afscheid genomen van drie boegbeelden van de Fienpreuvers, Jan Markvoort, oud Prins en oud President, Wilco Bannink, oud secretaris, al meer dan 22 jaar, de grote stille kracht in talrijke commissies en senator Herman Biesters. Vijfentwintig personen mogen de erespeld voor het 22 jarig lidmaatschap in ontvangst nemen. Er kunnen 4 nieuwe leden van de Raad van 11 worden begroet. Één van de laatste officiële handelingen van Prins André is het overhandigen van een cheque aan de OBS Dijkerhoek, die dit jaar de opbrengst mogen ontvangen van het jaarlijkse Prins raden. De Fienpreuvers staan hierbij garant voor E 555,00. Natuurlijk is ook de zwanenzang voor Prins André uut ’n Diekerhook en adjudant Wilco van Niekamp aangebroken. Het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de opkomst van de 44 ste prins van Keunedarp. Aangezien dit het eerste signaal is voor de viering van het 44 jarig jubileum eind 2012 zal het, de Fienpreuvers kennende, een bijzondere opkomst worden.

Ledenkaarten worden, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet van te voren bezorgd, maar verstrekt bij de ingang van de zaal, op de avond van de elfde van de elfde. De overige kaarten worden in de loop van het seizoen rond gebracht.

De bussen vertrekken om 19.45 uur en 20.15 uur vanaf de Hofbar Boer Biet.

De eerste bus terug vertrekt om half één en de beide laatste bussen gaan om 02.00 uur terug naar Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.