FC Twente mars!

Voor ons Twente supporters zijn het heel heel zware tijden op dit moment. We moeten er niet aan denken als… daarom denken we er ook maar niet aan. Over een kleine twee maanden is het echt bijltjesdag, maar tot die tijd kunnen wij als Twentse achterban aan heel Nederland laten zien wat we waard zijn. Bij succes een volle snelweg en parkeerplaats bij de Veste, in slechte tijden een Twente Leeft! Party op het Diekman terrein! Gevolgd door een mars van het Diekman naar de Grolsch Veste.

Namens alle supportersverenigingen willen we iedereen, maar dan ook echt iedereen oproepen om zaterdag 12 maart vanaf 14.30 uur naar het Diekman terrein te komen voor een echte Twente Leeft! Party. Oftewel, Grolsch bier, gezelligheid, saamhorigheid. Om 16.00 uur lopen we daarna gezamenlijk naar het stadion. Samen kunnen we laten zien dat onze trots niet verloren mag gaan, maar dit moeten we dan wel massaal laten zien. Ga daarom met ons mee!

De supportersvereniging FC Twente Holten laat hier ook een bus naar toe rijden. De bus vertrekt om 14.30 uur vanaf café Toontje. Hiervoor moet je, je wel even opgeven zodat we weten hoe groot de bus moet zijn die we in gaan zetten. Opgeven kan via [email protected]

Er zal ook een bus naar de wedstrijd Twente-PEC Zwolle op de normale vertrektijd vertrekken om 17.00 uur. Wij hopen dat er zoveel mogelijk mensen met de bus om 14.30 uur mee gaan zodat we kunnen laten zien dat Twente Leeft! Dus twijfel niet, pak je sjaal mee en trek je rode shirt aan en stap in de bus om dit mee te maken.

Reacties zijn gesloten.