Eerste volle winst Heren 1 Mintonette

0

HOLTEN – Drie volleybalwedstrijden in zes dagen, heren 1 van Mintonette draait er zijn hand niet voor om. Afgelopen weekend traden de heren van Holten aan tegen het jonge talententeam van Borne. Korte samenvatting: ze konden daar helaas geen vuist maken. Hoe pijnlijk ook, het is toch ergens ook weer genieten om te zien wat zo’n mooi jong team voor elkaar bokst. Alle punten bleven bij Apollo.

De volgende dinsdag kwam Harambee uit Enschede op bezoek tijdens een trainingsavond van Mintonette. Van oorsprong een uitwedstrijd voor Holten maar door problemen met aanwezigheid bij Harambee werd deze uitwedstrijd toch in Holten gespeeld met een scheidsrechter van Enschede. Beide teams waren zeer gebrand op de winst want Holten staat een na laatste en Enschede laatste in de ranglijst.

Om enigszins aansluiting te houden bij de rest dienden de volle vijf punten gepakt te worden. Gedurende de eerste set kwam Mintonette nooit in de problemen. Het team draaide goed met als gevolg een setstand van 16-25 in het voordeel van Holten. En mooiere start hadden de heren zich niet kunnen wensen. De tweede set begon iets stroever, Harambee kwam heel even op voorsprong maar Mintonette herpakte zich, veroverde snel de voorsprong en gaf deze ook niet meer uit handen. Setstand 18-25. De Holtense heren werden steeds vrolijker gedurende de wedstrijd. De eerste volle winst van dit seizoen lag te lonken maar set drie dreigde nog even roet in het eten te gooien. Tot aan het twintigste punt keken de heren tegen een achterstand aan. Met wilskracht kwamen ze gelijk en uiteindelijk sloot Mintonette met een winst af van 25-27. Nu was het zaak ook de laatste set nog te pakken om zo de volle vijf punten te kunnen halen. Dit ging zonder noemenswaardige problemen. Eindstand vierde set: 17-25.

Aanstaande vrijdag is de volgende thuisronde voor alle senioren en middelbare school gaande jeugd van Mintonette. Iedereen is vanaf half acht van harte welkom om de teams van Mintonette aan te moedigen.  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer