Eerste, en laatste? lustrum Vuurwerkstore Holten start met vuurwerkshow

HOLTEN – Vier jaar vuurwerkverkoop in Holten is achter de rug! Met een inmiddels vast verkoopteam die elk jaar weer opgetrommeld wordt gaat Vuurwerkstore Holten haar eerste lustrum in en dat moet o.a. worden gevierd met een vuurwerkshow! Het is niet alleen een feestachtig jaar voor Vuurwerkstore Holten maar ook voor zvv Blauw Wit ’66 welke dit jaar 50 jaar bestaat en tal van activiteiten organiseert. Zodoende worden er twee vliegen in één klap gevangen.

De show vind plaats op 21 mei a.s. als afsluiting van de activiteiten van Blauw Wit van die dag. De show start rond 22.00 uur en er wordt speciaal ingekocht blauw en wit vuurwerk ingezet. De vuurwerkshow is het beste te bekijken op het terrein van Blauw Wit zelf.

Het is daarnaast nog maar de vraag of Vuurwerkstore Holten na het eerste lustrum haar activiteiten voort kan zetten gezien het feit dat de regelgeving en de locatie enorm drukken op de kosten en er elk jaar geld naartoe gebracht wordt.

Momenteel staat het pand van Vuurwerkstore Holten aan de Kerkstraat 6 leeg tot december en huurt eigenaar Stefan Schöppers (28) deze nog tot eind 2016 waarna ook het huurcontract verloopt. Mocht Stefan Schöppers dit jaar geen huurder vinden die het pand wil vullen van januari tot november en/of de vuurwerkverkoop over willen nemen dan worden in januari 2017 de vuurwerk bewaarplaatsen gesloopt en heeft Holten geen vuurwerk verkooppunt meer.

Mocht Stefan Schöppers stoppen met de vuurwerkverkoop dan blijft hij wel actief in het afsteken en organiseren van vuurwerkshows bij evenementen en feestelijke aangelegenheden. Stefan Schöppers is te bereiken op 06-20622819

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer