E-Learning EHBO Holten succesvol: Cursisten geslaagd!

0

HOLTEN – Op zaterdagochtend werd door een afvaardiging van het Oranje Kruis met succes het examen afgenomen bij vier cursisten.

Medio mei zijn de kandidaten via internet gestart met de theoretische kant van Eerste Hulp, en eind juni is gestart met de praktijkavonden. Na twee maanden leren en oefenen zijn ze allen geslaagd! Deze wijze van opleiden is voor het eerste gebruikt door de Holtense EHBO vereniging, welke uniek is in de regio. Het feit dat alle gestarte cursisten zonder problemen de eindstreep hebben weten te halen maakt E-Learning in Holten succesvol.

Toch zal deze moderne lesmethode niet de reguliere opleiding Eerste Hulpverlener gaan vervangen. Omstreeks oktober zal gestart worden met deze opleiding. Heeft u interesse in deze opleiding of wilt u hier meer over weten dan kunt u terecht op onze website. Wist u dat veel zorgverzekeraars u de opleiding deels vergoeden?

Meer informatie over onze opleidingen vindt u op http://www.ehbo-holten.nl. Telefonisch kunt u contact opnemen met Harry van Coeverden (secretaris) op het telefoonnummer 364151.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.