Dondertman houdt grootse zomerfair

0

HOLTEN/ESPELO – Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg 5 staat zaterdagmiddag 6 augustus in het teken van de Dondertman Zomerfair.

Een evenement dat na de voormalige zomer- en najaarsfair voor het eerst weer op de kalender staat en bij gebleken succes een vervolg krijgt. Deze eerste editie heeft enkel ’s middags plaats van 13.00 – 17.00 uur.  Er is geen toegangsprijs verschuldigd. Wie daarna de kinderboerderij wil bezoeken betaalt de normale entreeprijs van 2 euro (vanaf 2 jaar). Op vertoon van hun kaart hebben donateurs vrij entree.

De gezellige markt  wordt gehouden op het terras van het Boshuus. Een flink aantal exposanten presenteert er een gevarieerd aanbod aan producten en kinderen kunnen desgewenst creatief aan de slag met sieraden of hout (schilderen) of een gokje wagen bij de caviarace. Er zijn streekgerechten als kruudmoes en naegelholt, zuivelboerderij Kloas in ’t Hof en IJsboerderij Oans zijn van de partij en ook oude ambachten als manden vlechten, glas graveren, kantklossen en blik knippen. Voor de liefhebber zijn er allerlei handgemaakte accessoires, tweedehands spullen en artikelen van (schapen)wolvilt en onder de standhouders ook atelier ’t Schoapke met wolspinsters. Eveneens aanwezig is de Welfare, er zijn kramen met sieraden, kaarten, er zijn rotsplanten, zelfgemaakte jam en nog veel meer. Naast het marktaanbod is er ook inspirerende live muziek door twee accordeonisten. Gezelligheid troef dus en samen met de kinderboerderij extra reden voor een ontspannend en inspirerend uitstapje. Tot en met eind augustus is Dondertman alle dagen open tussen 10.00 en 17.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer