Dijkerhoeksfeest 2016

HOLTEN/DIJKERHOEK – Het Dijkerhoeks feest wordt elk jaar georganiseerd in het weekend van de 4e zaterdag van juni.

Dit jaar staan 24, 25 en 26 juni 2016 weer in het teken van het mooiste weekend van het jaar! De organisatie heeft ook dit jaar weer zijn uiterste best gedaan om er een feest voor jong en oud van te maken. Onder andere stoere demo’s, gezellige bands en avontuurlijke activiteiten staan weer op het Dijkerhoeksfeest!

Vrijdag 24 juni 2016
Vrijdagmiddag
Op vrijdagochtend begint het Dijkerhoeksfeest als eerste voor alle kinderen van de basisschool, met een vorm van de zeskamp rond onze school. In de middag zullen de kinderen, als andere jaren, gaan genieten van een act in Het Bonte Paard.

Vrijdagavond
’s Avonds is de revue van het Dijkerhoeksfeest te zien in de feesttent. Ook dit jaar zal het Dijkerhoekse Amateur Toneel (D.A.T.) een mooie show neerzetten.

Na de revue is er gelegenheid voor een dansje en een drankje met de 100% PowerBand!

Zaterdag 25 juni 2016
Zaterdagochtend
De zaterdag begint met de optocht door het dorp . Ieder jaar worden er weer mooie en ludieke wagens gebouwd door de buurtverenigingen en vriendengroepen. Ook dit jaar zal het weer een optocht worden waar over zal worden nagepraat!

Zaterdagmiddag
Na de optocht wordt er in de feesttent de prijsuitreiking gedaan aan de deelnemers met de mooiste wagens.

Ondertussen is de kermis het hele weekend open voor de kinderen met een zeefmolen, een schiettent, touwtje trekken, een snoepkraam, een viskraam en een patatkraam. Ook is er een stormbaan! De stormbaan heeft een glijbaan en allemaal obstakels om overheen en onderdoor te gaan!

’s Middags wordt de Dijkerhoekse zeskamp gehouden, teams uit heel de buurtschap van jong en oud strijden mee om de winst.

Zaterdagavond
De zaterdagavond is de avond voor feestvierders uit de hele regio. met dit jaar op de buhne het Holtense Kroepin en The Guilty Six!

The Guilty Six is voor Dijkerhoek zeker geen onbekende. Ze hebben de afgelopen jaren al een paar keer het podium mogen betreden onder de naam Band and Breakfast! Op het andere podium laat Kroepin uit Holten de zaal uit haar dak gaan.

Zondag 26 juni 2016
Zondagochtend
De zondag wordt begonnen met de brunch verzorgd door OBS Dijkerhoek, met medewerking van Just4Fun.

Zondagmiddag
Zondagmiddag zijn er op het gehele terrein activiteiten. Zoals de jaarlijkse fruitbar van de vrouwen van nu, een spectaculair optreden van de Ultimate Stunt Cheersquad en een supercoole ijsbaan!

Vanaf 14.00 is er in de tent live muziek, namelijk The Heinoos en The Wetnecks!

The Heinoos betreden sinds begin dit jaar het podium met een nieuwe show: The Heinoos High Energy Rock ’n Roll Show! Daarnaast heeft de organisatie een heel bijzondere formatie weten te strikken voor de zondagmiddag, helemaal uit Littletown, Alabama (USA): The Wetnecks!

De gehele zondag is de toegang gratis!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer