Dijkerhoeksfeest 2015

0

HOLTEN – Over ruim 8 weken is het weer zover: Dijkerhoeksfeest 2015. Dit jaar is het festijn op 26, 27 en 28 juni. De organisatie heeft wederom haar best gedaan een programma met voor elk wat wils in elkaar te zetten. Aan u om dit te komen beoordelen!

Diverse demo´s
We willen een aantal hoogtepunten van dit jaar alvast benoemen. Dit keer hebben we diverse demonstraties op het programma staan. Op zaterdag verzorgt Gabewegen.nl een demo en op zondag verzorgt de Brandweer Rijssen-Holten een show. De demo van zaterdag zal er een zijn op het gebied van sport en spel. De demo van zondag daarentegen zal de verschillende takken van het brandweer-werk belichten.

Stormbaan en Supertrampoline
Voor de kids is er op zondag genoeg te beleven, zoals o.a. een opblaasbare stormbaan en een reuzetrampoline. Deze bezorgen uw kinderen naast de diverse attracties op de kermis een geweldig Dijkerhoeksfeest!

De Zingende Fresia’s en Boh Foi Toch
Op muzikaal vlak is er het hele weekend genoeg te beleven. Voor de zaterdagavond is er een bijzondere band geboekt, de Zingende Fresia’s. Deze band speelt al sinds begin jaren ’90 en hebben diverse festivals plat gespeeld. Denk hierbij aan: TT-Nacht Assen, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Oerkracht, Isidorushoeve, Bevrijdingsfestivals etc. Begin dit jaar is hun nieuwe single gelanceerd: “Heb jij dat ook”. Daarnaast zal Baby Blue het 2e podium bestijgen om tegengas te geven met hun covers van diverse Top 40-, pop- en rocknummers.
Daarnaast is er op zondagmiddag, terug van weggeweest, Boh Foi Toch. Bekend van diverse hits en dit jaar bestaan ze zelfs 25 jaar. Ook hebben ze in april dit jaar een nieuwe CD opgenomen, “Sòh”. In combinatie met de Diekerhookse Top 2000 (gespeeld door alleen Dijkerhoekse artiesten) wordt dit een daverende muziekshow worden op de zondagmiddag. Komt allen dit muziekspektakel ervaren!

Speciale t-shirts te bestellen
Dit jaar is er door onze huisontwerper wederom een mooi t-shirt ontworpen ter ere van het Dijkerhoeksfeest 2015. Meer informatie over de bestelmogelijkheden en een voorbeeld van het t-shirt, check http://www.dijkerhoeksfeest.nl. Hier staat ook het programma van het hele weekend benoemd. Tot 26, 27 en 28 juni in Dijkerhoek!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer