Handbaldames uitgebekerd

0

HOLTEN – Voor de bekercompetitie moesten de dames van HV Holten zondagmorgen in Raalte aantreden tegen Kwiek 3. Dit team eindigde als 2 in de 1e klasse, dus was het gelijk een mooie graadmeter voor Holten om te zien waar het als promovendus staat. Holten had de pech dat het vanwege Hemelvaartsdag en de examens de afgelopen 2 weken niet kon trainen.

In de beginfase van de wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. De eerste 10 minuten tot de 4-4 stand wist Holten keurig mee te komen. Daarna werd Kwiek iets sterker en wist het via 10-6 en 14-10 een kleine voorsprong op te bouwen en vast te houden. Holten was net iets minder scherp in de afronding en ook zaten er wat onnodige slordigheden in de passing waardoor Kwiek bij rust op een 17-12 voorsprong stond. Na rust was er eenzelfde beeld. Kwiek was iets sterker en geraffineerder in de combinaties. Holten bood uitstekend tegenstand, maar je zag in beslissende situaties het gebrek aan ervaring op dit niveau. Mede daardoor zag Holten geen kans om de opgelopen achterstand kleiner te maken.

Kwiek was echter ook niet bij machte om Holten op een grotere achterstand te spelen! De wedstrijd eindigde in een 32-26 eindstand. Een uitslag waar Holten tevreden over kan zijn, maar er zat meer in. Scores voor HV Holten: Karlijn Bekkernens 11; Jessica Smit 5; Julia Hanevelt, Marjolein Nijland 4; Annemiek Nijland , Marieke Haverslag 1;

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer