Dijkerhoekse winterspelen

0

HOLTEN/DIJKERHOEK – Stichting Korenmolen De Hegeman en Buurtvereniging Schoolkring Dijkerhoek nodigen u uit voor een nieuwe gezamenlijke activiteit.

Te weten: De Dijkerhoekse Winterspelen op zondag 3 maart 2013.                                          
Wanneer iedereen hunkerend uit ziet naar het voorjaar, sluiten wij het koude seizoen nog eens warmpjes af met een heuse Dijkerhoekse Winterspelen. In winterse sferen kunnen zowel bezoekers als deelnemers zich wanen in een lokaal Tirools ski-oord inclusief Après-skibar met bijbehorende achtergrondmuziek en van tijd tot tijd opgeluisterd met de Möll’nzangers live.

Onder de wieken van De Hegeman wordt het plein voorzien van uitdagende en ludieke spellen voor jong en oud. Leuk om te zien en zéker leuk om te doen. Wie laat zich uitdagen? Wie durft?

Geef jezelf en je teamleden op vóór 26 februari 2013 per email via [email protected]. Geef hierbij de naam van je team en de teamleden op. Een team dient te bestaan uit 4 personen. Naast het winnen van de Dijkerhoekse Winterspelen, maken teams die verkleed zijn ook kans op een prijs voor de beste/meest ludiek uitgedoste team. Deelname vanaf groep 6 basisschool.

Locatie: Molen “De Hegeman”
Aanvang Winterspelen: 15:00
Einde Winterspelen: Ca. 18.00
Deelnamekosten:    €2,- per persoon

Deelname op eigen risico

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer