Diepe Hel Holterbergloop wordt een tweedaags evenement!

2

Night Run 6 km Diepe Hel Holterbergloop zaterdag 27 oktober

Er is geen hardloopwedstrijd in Nederland zoals de Diepe Hel Holterbergloop. De omgeving en het uitdagende parcours is voor alle hardloopniveaus een bijzondere loop. De inschrijving van de 31e editie start op zondag 8 april om 09.00 uur via de website http://www.diepehelholterbergloop.nl. Inschrijven kan voor de Diepe Hel Night Run op zaterdag 27 oktober. Maar ook voor de Hemink 10 km, VolkerWessels halve marathon en Rabokidsrun op zondag 28 oktober.

Dit jaar zal de Sans-online 5 km omgetoverd worden tot de Sans-Online 6 km Night Run op zaterdagavond 27 oktober. Dit jaar is de finish in Nijverdal van de Rabokidsrun, Sans-Online 6km, Hemink 10 km en VolkerWessels halve marathon.

Sans-Online 6km Night Run zaterdagavond 27 oktober

Spanning, Sfeer & Sport zijn dé drie elementen die prachtig samensmelten tijdens de allereerste Night Run van de Diepe Hel Holterbergloop op zaterdagavond 27 oktober 2018. ‘We spelen al langer met deze gedachte’, vertelt voorzitter Hans Stokvis. ‘Door de subsidie van de Provincie Overijssel is het dan ook echt mogelijk om de 5 km afstand van de zondag te verplaatsen naar de zaterdagavond. Dat geeft niet alleen rust op de zondag voor de Rabokidsrun, Hemink 10 km en VolkerWessels halve marathon maar ook mogelijkheden voor de organisatie om te groeien in deelnemers’.

De Diepe Hel Night Run laat de Holterberg in het ‘holst van de nacht’ van haar mooiste kant zien. De afwisseling van de mystieke stilte in het maanlicht op de Holterberg en in het dorp opzwepende muziek, lichtshows, glow in the dark, fakkels en niet te vergeten een toffe afterparty in de feesttent. ‘Zeg nou zelf? Daar wil je toch gewoon bij zijn’. Het start-terrein gaat open om 20.00 uur de start is om 20.30 uur.

Rabobank Bedrijvenloop

Niet alleen de Night Run is nieuw, maar ook de sponsor van de bedrijvenloop. ‘Al jarenlang is Rabobank Noord West Twente verbonden als sponsor van de kidsrun aan de Diepe Hel Holterbergloop’. Dit jaar zijn zij ook sponsor van de bedrijvenloop. Zij nemen het stokje over van Euro Planit die de afgelopen drie jaar was verbonden als Bedrijvenloop sponsor aan de Diepe Hel Holterbergloop. De bedrijvenloop vindt plaats op alle afstanden, dus ook op de nieuwe Night Run 6 km.

Meer informatie
http://www.diepehelholterbergloop.nl
[email protected]

2 Reacties
  1. Paddy Heuver
    Paddy Heuver zegt

    Ilse

  2. Jeroen Bemer
    Jeroen Bemer zegt

    Huus en Rene ?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer