Derde keer op rij: 0-4 winst voor Mintonette dames 1!

HOLTEN – Mintonette dames 1 doet het goed in de competitie! Na de eerste twee wedstrijden, winnen de dames ook hun derde wedstrijd met 0-4! Op vrijdag 9 oktober speelden de dames uit in Beerzerveld, tegen Pallegarste dames 2.

De eerste set begon Mintonette erg sterk. Er lag veel servicedruk en ook aanvallend werden er veel punten gemaakt. De dames uit Beerzerveld lieten zich echter niet zo makkelijk van het veld slaan en in de verdediging werd dan ook alles uit de kast gehaald om de aanval van Mintonette op te vangen. Hierdoor liep Pallegarste langzaam in, maar na een goede service beurt en goede blokkering aan het net, won Mintonette de eerste set met 19-25.

Ook de tweede set begon Mintonette erg sterk. Ze hielden de tegenstander flink onder druk en kwamen al snel op grote voorsprong. Wederom doken de dames uit Beerzerveld voor elke bal op de grond, waardoor ze ook deze set goed terug kwamen. Aan het eind van de set verzwakte Mintonette, waardoor het nog even spannend werd op het eind. Toch wist Mintonette het hoofd boven water te houden, en versloeg Pallegarste met 21-25.

De verzwakking aan het eind van de tweede set, werd voortgezet in de derde set. Na wat slordigheidsfoutjes in het achterveld, kwam Pallegarste voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Gelukkig wist Mintonette zich staande te houden en knokte zich goed terug. Na enkele mooie punten door de serve, kwam het vertrouwen terug en er werd weer volop gespeeld. Dit beloonde zich met een derde set winst. De set werd met 20-25 gewonnen.

Nu de winst binnen was, werd er lekker ontspannen gevolleybald. De vierde set stond vooral in het teken van plezier maken, variëren in de aanval en veel druk blijven uitoefenen. De dames van Pallegarste verzwakten en waren in de verdediging minder sterk. Deze set werd dan ook vrij makkelijk gewonnen met een eindstand van 15-25.

Vrijdag 16 oktober speelt dames 1 om 19.00 uur thuis tegen Harambee.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer