De heer K.F.Roelofs 100 jaar

2

HOLTEN – Vandaag zaterdag 7 november viert de heer K.F. Roelofs  zijn honderdste verjaardag aan de Nagelhoutstraat 30  te Holten. Burgemeester P. van Veen kwam vanmorgen de heer Roelofs persoonlijk feliciteren met zijn 100ste verjaardag als inwoner van Holten.

De heer Roelofs  was zeer vereert met het bezoek van de Burgermeester en bedankte hem voor zijn komst. Onder het genot van een kop koffie en gebak werdt er heel wat afgepraat over zijn leven wat hij allemaal heeft gedaan en meegemaakt heeft.

De heer Roelofs is 80 jaar topsporter geweest. (Atletiek, Korfbal en de engelese sport Bowls) Hij is twee keer genomineerd voor de Olympische spelen. De eerste keer was dat in 1932 Los Angeles. Aangezien de reiskosten voor eigen rekening kwamen heeft hij hiervan afgezien. De tweede keer was de nominatie voor de Olympische Spelen in Berlijn. Helaas is hij hiervoor op het laatste moment afgekeurd vanwege een blessure.

Ook is hij diverse keren Nederlands, Europees en Internationaal kampioen geweest. 21 Jaar heeft hij met zijn vrouw in Zuid Afrika gewoond. Hij verkocht daar gereedschap voor een Nederlands bedrijf. Samen met zijn vrouw woont de heer Roelofs nog zelfstandig aan de Nagelhoutstraat.

(Foto: F. Paalman)

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!
2 Reacties
 1. e.p. zegt

  80 jaar actief topsport bedrijven is misschien wel moeilijker
  dan 100 jaar oud worden.
  maar wel van harte gefeliciteerd.

 2. e.p. zegt

  80 jaar actief topsport bedrijven is misschien wel moeilijker
  dan 100 jaar oud worden.
  maar wel van harte gefeliciteerd.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer