Darttoernooi voor bedrijven en verenigingen

2

HOLTEN – Dartclub ”Tik v/d Mölle” Dijkerhoek en partycentrum ’t Bonte Paard organiseren voor de zevende keer een darttoernooi voor bedrijven en verenigingen.

Dit toernooi zal plaatsvinden in de week van donderdag 18 t/m zaterdag 20 febr in de Dijkerhoekse dartarena  van Partycentrum ’t Bonte Paard.

Een team, bestaande uit 4 spelers (met daarin maximaal 2 competitiespelers) speelt op donderdag 18 of vrijdag 19 februari de voorronde. De eindronde/finale wordt gespeeld op zaterdagavond 20 februari.

Per bedrijf/vereniging kunnen meerdere teams deelnemen. Ook damesteams zijn van harte welkom, hiervoor wordt op donderdag 18 februari een aparte poule opgezet.  

Het inschrijfgeld bedraagt € 25, – per team (hierin is inbegrepen een kopje koffie en enkele hapjes verdeeld over de avond). Aanvang van de dartavonden zal zijn 19.30 uur, ons streven is dat de partijen voor 23.00 uur gespeeld zijn.

Hebt u interesse, neem dan voor 9 februari a.s. contact op met partycentrum ’t Bonte Paard. Per email [email protected] of via tel. 0548-361202.Gelieve bij opgave een contactpersoon en een voorkeuravond op te geven (donderdag of vrijdag)

Ook een mailadres en tel. nummer vermelden i.v.m. info
 

Dus Dartliefhebbers………. Let’s Play DARTS!!!!!!! 

2 Reacties
  1. Piraat zegt

    Tik v/d Mölle” is toch ook een geheime zender uit Dijkerhoek ? ;-):D

  2. Piraat zegt

    Tik v/d Mölle” is toch ook een geheime zender uit Dijkerhoek ? ;-):D

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.