Carnaval voor mensen met een beperking.

2

HOLTEN – Zaterdag 6 februari 2010 belooft het weer een dolle boel te worden in manége SNORREWIND.

De mensen met een beperking vieren hun jaarlijkse Carnaval in het ontmoetingscentrum van de manége. In samenwerking met de STICHTING PAARDRIJDEN GEHANDICAPTEN organiseert C.V. DE FIENPREUVERS deze middag een geweldig feest in manége SNORREWIND.

Prins SOER VAN DE WALBOER en Adjudant BLAUW maken om 15.00 uur hun opwachting. Ondersteund door de Raad van Elf, de Raad van State, de Senaat en de Niet Geüniformeerden, en onder begeleiding van huisorkest DE BRAANDHEULTJES, zal er een super feest ontstaan. Een kwart eeuw lang wordt deze middag al georganiseerd. Een kwart eeuw leut en plezier voor de mensen met een beperking.

DE BRAANDHEULTJES zullen deze middag, zoals gebruikelijk, de muzikale toon zetten.

Tonnie Turner en zijn drive-in show, Erik uut den Waterhook, Het Grote Potten en Pannenorkest, en niet te vergeten, Gertrude vom Bahnof en Korrie Konings, zullen zorgdragen voor een geweldige Carnavalssfeer!!

Er is speciaal tijd en ruimte voor optredens van mensen met een beperking. Hun deelname aan de play-back show is het hoogtepunt van deze middag. Zij staan borg voor een grandioze feeststemming. De beloning bestaat uit een medaille van de Prins.

Deze middag zal uiteraard weer door onze vaste DJ William with the Microphone gepresenteerd worden.

Elk jaar weer zijn de feestgangers uitgedost in bonte kleuren. Voor de mooist verklede Carnavalsvierder stelt Prins SOER VAN DE WALBOER een Prinsen-medaille beschikbaar.

Manége SNORREWIND, van de familie Bronsvoort, zal deze middag het bastion van Stichting Paardrijden Gehandicapten en C.V. De Fienpreuvers zijn!!!

Prins SOER VAN DE WALBOER hanteert deze middag zijn motto:

TJOEPA       TJOEPA!!!

 

2 Reacties
  1. Elsbeth zegt

    Gezelligheid ten top :D! Ga er dit jaar voor het eerst heen, ben erg benieuwd!

  2. Elsbeth zegt

    Gezelligheid ten top :D! Ga er dit jaar voor het eerst heen, ben erg benieuwd!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.