Dames van HV Holten winnen verdiend van HHZD

HOLTEN – Met een verdiende zege in Heino op HHZD heeft dames 1 van HV Holten de eerst 2 competitiepunten in de 1e klasse gepakt. Holten had de pech dat het de eerste 3 wedstrijden tegen de huidige nummers 1,2 en 3 had gespeeld, dus moest het nu laten zien wat het tegen de gelijkwaardiger tegenstanders kon doen. HHZD had ook nog geen punten dus was het een echte 4 puntenwedstrijd. In de voorbereiding had Holten geoefend tegen dit team en laten zien minimaal gelijk waardig te zijn. Zondagmiddag bleek dat Holten inde afgelopen weken meer stappen heeft gemaakt dan HHZD. Vanaf het begin pakte Holten de draad op na de goede wedstrijd van vorige week tegen SC Overwetering. Gevarieerd aanvalsspel en een goede verdediging zorgden al voor een vroege voorsprong. Deze werd vastgehouden tot de rust. (8-12)
Holten bleef daarna geconcentreerd spelen, knokte voor iedere bal en benutte de kansen goed.
Mede daardoor wist Holten verdiend de eerste punten te pakken. Op de zege met 17-21 viel niets af te dingen. Door deze overwinning stijgt HV Holten naar de 9e plaats.
Scores voor HV Holten:
Jessica Smit 7; Marjolein en Annemiek Nijland, Karlijn Bekkernens 3; Julia Hanevelt 2; Lieke Ebrecht, Femke Haverslag en Joyce Kappert 1.
Zondag 8 november spelen de dames thuis tegen Broekland 1 om 12.15.

Reacties zijn gesloten.