Mantelzorgavond in Parkgebouw

HOLTEN/RIJSSEN – Op maandagavond 9 november 2015 organiseert de Werkgroep Mantelzorg Rijssen-Holten samen met Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel , ViaVie Welzijn en de Gemeente Rijssen-Holten een avond voor mantelzorgers in het Parkgebouw in Rijssen. Wethouder Beens zal de avond openen.

Theaterbureau Klinker vertoont deze avond de voorstelling “Wie zorgt er voor mij?”
In deze voorstelling  zien we een mantelzorger worstelen met de zorg voor haar man. Haar man die behoorlijk aan het dementeren is. Gelukkig houdt hij veel van muziek en pianospelen. We zien in de voorstelling zowel het begrip als het onbegrip van de hulpverlener. Met deze voorstelling wordt de mantelzorger zowel een spiegel voorgehouden als ontspanning geboden. Er kan heerlijk gelachen en meegezongen worden. Het is theater met muziek, een lach en een traan.

Na de pauze is er gelegenheid voor uitwisselen van gedachten, waar loop je als mantelzorger tegen aan  en wat is de ondersteuningsbehoefte daarin.

De voorstelling is gratis en begint om 19.30 uur. Alle mantelzorgers uit onze gemeente worden hiervoor van harte uitgenodigd. Vanaf 19.15 uur staat de koffie voor u klaar en de avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
Wel dient u zich uiterlijk 2 november  aan te melden via de Stichting Vrijwillige Thuiszorg, telefoonnummer 0548-638830 of  [email protected]

Reacties zijn gesloten.