Dames van HV Holten starten competitie goed.

HOLTEN – Dames 1 van HV Holten startte met een thuiswedstrijd tegen Broekland 2.

Wanneer deze wedstrijd maatgevend wordt voor de rest van het seizoen wordt het er een met veel spanning. Holten moest in de beginfase wel wennen na 2x te hebben voorgestaan nam Broekland het initiatief.

Holten was niet scherp genoeg en verdedigend werd te veel weggegeven. Broekland liep uit naar een ruimere voorsprong die bij rust was opgelopen tot 11-15. Na rust speelde Holten sterker. Broekland zag Holten steeds dichterbij komen en leek het er ook op dat Holten het tijd kon keren. Bij 18-18 kwam Holten voor het eerst gelijk.

Holten kwam daarop op voorsprong, maar zag geen kans afstand te nemen. Daardoor bleef het spannend tot de laatste minuut. Met nog 2 minuten te spelen kwam Holten op 24-23. Broekland verprutste de laatste kans, waarop Holten de 25-23 eindstand op het scorebord kon zetten.
Scores voor Holten: Jessica Smit 8,  Karl;ijn Bekkernens 6, Marrjolein Nijland,Lonneke Kok 3, Elke Dorlas,  
Julia Haneveld 2, Annemiek Nijland 1

Dames 2 speelde thuis tegen Voorwaarts 5. Na een wat stroeve start bleek Holten te sterk voor de gasten uit Twello. Bij rust leidde Holten met 7-2. Na rust bleef Holten veel beter en werd de voorsprong uitgebouwd tot de verdiende 18-6 zege.

1 reactie
  1. Erna zegt

    Wat ontzettend leuk om dit te lezen! Het was inderdaad een heel erg spannende wedstrijd:)

    en….. gewonnen!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer