Dames 1 HV Holten komen te kort tegen ABS

0

HOLTEN – Afgelopen zondag stond voor dames 1 van HV Holten de derby tegen ABS 1 op het programma. Een belangrijk duel omdat ook de gasten uit Bathmen pas 2 punten in deze competitie wisten te pakken.
 
Na de fraaie zege uit bij Achilles van vorige week wilde Holten daar graag een gevolg aan geven. De eerste 10 minuten waren de teams aan elkaar gewaagd en vielen de scores over en weer. (5-6)  Wel bleek dat de schotkracht van ABS uit de 2e lijn erg gevaarlijk was. In de minuten daarna bleek dat ook. De treffers aan Holtense zijde wilden niet vallen, waar ABS wel bleef scoren. Zo konden de gasten uitlopen naar een 11-17 voorsprong bij rust. In de 2e helft leek Holten even terug te kunnen komen. 3 treffers op rij brachten Holten terug tot 14-19.

Helaas was het daarmee gedaan en liep ABS uit naar 16-24. 10 minuten voor tijd moest Lonneke Kok het veld verlaten na een ongelukkige botsing. De wedstrijd was toen al gelopen. Jessica Smit maakte met een schitterende lob nog wel het mooiste doelpunt van de middag, maar meer dan de 23-32 nederlaag zat er zondag niet in.
Scores HV Holten: Marjolein Nijland, Jessica Smit 5; Lonneke Kok 3; Annemiek Nijland, Anita Bieleman 2;
Berdien Bronsvoort, Kristel Meerman, Floor Aanstoot, Lieke Ebrecht, Paulien Schoolen 1.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.