Cursus digitaal fotograferen

0

HOLTEN – Digitaal fotograferen doet vrijwel iedereen. Van deze groep mensen is er ook een groot deel dat onlangs een digitale spiegelreflex heeft aangeschaft en de precieze werking er nog niet van weet.

Daardoor worden de foto’s meer dan eens gemaakt op de automatische piloot, de groene stand.
“Zonde” ,  zegt men bij ten Velde,”deze camera’s zijn juist bedoeld om te spelen met diafragma, sluitertijd enzovoort”.
Juist voor deze grote groep mensen heeft ten Velde een cursus opgezet. Aan bod komen o.a. het instellen van sluitertijd en diafragma, beweging, scherptediepte maar ook de verschillende soorten fotografie zoals macro, sport,natuur. Een cursus dus voor de beginnend spiegelreflex fotograaf die meer uit zijn camera wil halen.

Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat ook eventueel aandacht kan worden besteed aan individuele wensen van de cursisten. De cursus wordt gegeven door Henny Temmink die al diverse jaren als fotograaf bij ten Velde werkzaam is.
De cursussen kunnen bij voldoende deelname plaatsvinden op vrijdag of op zaterdag. De cursus zal bestaan uit een theoriegedeelte en een praktijk gedeelte en zal inclusief lunch ongeveer 5 uren duren. De kosten voor deze cursus inclusief de lunch en cursusboek bedragen slechts € 79.
De eerste cursus staat gepland op vrijdag 11 of zaterdag 12 december. De volgende data zijn 15 en 16 januari 2010.

Voor verder info kunt u terecht bij foto ten Velde aan de Dorpsstraat 19 te Holten te bereiken per telefoon, 0548 361850.

Ook kunt u info krijgen per e-mail: [email protected].

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer