Creatieve doe-middagen weer van start

0

Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus in Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Vrijdag 19 oktober gaan de creatieve middagen weer van start. Op het programma staat het maken van een pop van een strandhoed.

Opgeven voor pop van een strandhoed kan t/m vrijdag 12 oktober, i.v.m. de inkoop van materialen. Een voorbeeld van de pop is te vinden op de website van ViaVie Welzijn: http://www.viaviewelzijn.nl.

De 2 middagen erop (2 en 16 november) staan in het teken van het maken van een oorwurmhotel, of een luizenbol. Dit is een tuinsteker die gebruikt kan worden om de luizen uit de planten te halen, en in de luizenbol te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn t.z.t. te zien ook op onze website, of neem contact op met ViaVie Welzijn.

De middag en zijn van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen € 3,50 per middag, inclusief koffie en exclusief materiaalkosten.

Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer